TUMMA Suklaa
Täydellinen keksejä varten.
AINEKSET: 0
VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa!
Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Käsin muotoillut täytetyt munat, joissa on sulavia ja rapeita manteli-pähkinäpraliineja.
Säilytä kuivassa ja viileässä (18°C) valolta suojattuna.
Keskimääräiset ravintoarvot / 100 g,
Energia-arvo, 527 kcal, 2204 kJ
Rasvat, 31,5
joista tyydyttyneet rasvahapot, 9,4
Hiilihydraatit, 50,0
joista sokerit, 47,0
Proteiinit, 8,1
Suola, 0,1
Määrä laatikossa: 4
Minimimäärä tilaukselle: 4
Minimitilausmäärän tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: P-PN-A-P
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Personalisointi: Kyllä
Paino (lbs): 0.40
Pituus (tuumaa): 9.00
Leveys (tuumaa): 5.00
Korkeus (tuumaa): 20.50
vohvelikermavaahto, joka on ultra pehmeä ja sulava, sen koostumus on mukautettu kasvojen iholle. Suklaavaahto täyttää sinut sekä koostumuksensa että tekstuurinsa, luonnollisen kaakaon tuoksunsa tai värinsä ansiosta, joka korostaa ihosi sävyä.
Perinteiset Canistrelli-keksit, joissa on suklaapaloja, 350 g:n pussissa.
Nämä viipaloidut korsikalaiset keksit ilahduttavat makean ystäviä.
Paino: 350 g:n pussi
Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Aniksensiemenet 2%
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna
Ravintosisältö: 100 g
Energia: 1953 kJ (465 kcal)
Rasvat: 18 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 3,3 g
Hiilihydraatit: 69 g
joista Sokerit: 32 g
Proteiinit: 6 g
Suola: 0,68 g
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Crunchiella-truffelit
Resepti 25 truffelille
● 1 purkki Crunchiella O Mà!
● 100 g kaakaojauhetta
Täytä silikonimuotti mini puolipalloilla Crunchiella O Mà!:lla
Aseta pakastimeen koko yöksi, jotta puolipallot jähmettyvät.
Seuraavana päivänä irrota Crunchiella O Mà!:n puolipallot ja yhdistä ne toisiinsa.
Lämmitä sormilla, jotta yhdistäminen onnistuu.
Pyöritä kaakaojauheessa.
Aseta jääkaappiin ennen nauttimista.
Anna herkuttelun tehdä työnsä...!
Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100